daginfo.nl
Een verzameling van lokaal, regionaal en landelijk nieuws in een handig overzicht.
Google
Dit domein (daginfo.nl) is te koop. Interesse? Neem contact met ons op via info@daginfo.nl

Ma. 30 November 2020
Week 49

Geselecteerde regio:
Woerden

Regio:
RPL FM
Voor het laatste nieuws van Woerden en omgeving

Radio Stad Montfoort
Radio Stad Montfoort :: Nieuws uit Montfoort, Linschoten en omgeving

Midland FM

 •  

  De ochtend begint bewolkt maar geleidelijk aan komt de zon te voorschijn. In de middag zijn er zonnige perioden. Er staat over het algemeen een zwakke oostenwind. Het kwik blijft steken bij 4°C.

  In de avond zakt de temperatuur al snel naar het vriespunt. In de nacht is het vrij helder maar later in de nacht drijft er bewolking binnen. De temperatuur zakt naar -3°C.

  Maandag verloopt bewolkt en verderop in de middag en in de avond valt er lichte regen. De matige wind draait naar het zuidwesten. Tegen de avond loopt de temperatuur op naar 8°C.

   

  Foto: Tonnie Morsink    In de middag zonnige perioden

   

   

   

   

 • In verband met onderhoudswerkzaamheden kunnen er vanavond één of meerdere onderbrekingen in het FM-signaal van Midland FM optreden. De live-stream via de website, Tune-in en de ontvangst via kabelfrequentie 98.3 MHz. zullen niet worden verstoord.

 • Drs. Danny de Vries (46), is gisteren in de St. Franciscuskerk beëdigd tot burgemeester van Oudewater door de commissaris van de Koning in Utrecht, Hans Oosters. 

  De Vries is geboren in Amsterdam en ging communicatiewetenschappen studeren aan de Universiteit Twente. Tijdens zijn studie werkte hij als freelance verslaggever voor de regionale omroep RTV Oost. Hij maakte 13 mei 2000 een live radioverslag tijdens de vuurwerkramp in Enschede en filmde de explosie van de vuurwerkfabriek. Zijn filmpje werd over de hele wereld vertoond. De impact die de vuurwerkramp op zijn leven heeft gehad is te lezen in het boekje met de titel: ‘Brief aan Marcel’, dat hij in mei 2020 heeft gepubliceerd.

  De Vries studeerde in 2002 af in risico- en crisiscommunicatie. In 2005 werd hij directeur van een communicatieadviesbureau en adviseerde o.a. burgemeesters bij rampen. Hij is gespecialiseerd in reputatiestrategie en lobby.

  In 2015 verhuisde hij naar Rotterdam en werd directeur van de ambassades van Twente en promootte streekproducten uit Twente. Sinds september 2018 was hij lid van de wijkraad van Katendrecht-Wilhelminapier. Daarnaast had hij nog tijd voor het voorzitterschap van de ondernemersvereniging 010 en verzorgde hij de communicatie voor gay pride Amsterdam.

  Dit alles gaf hij op voor de functie van burgemeester en gaat vanaf 1 januari 2020 samen met zijn man, die verantwoordelijk blijft voor de ambassades van Twente,  in Oudewater wonen. De opname van de beëdiging tijdens de speciale gemeenteraadsvergadering is vanaf 17 november terug te zien op de website van de gemeente Oudewater bij bestuur en gemeenteraad. Hieronder een nadere kennismaking met de nieuwe burgervader.

  https://youtu.be/7780vldjVRk

BR6
De lokale omroep voor Bodegraven - Reeuwijk

RTV Utrecht
RTV Utrecht - Hoofdpunten van het nieuws uit de provincie Utrecht

NU.nl
Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

NOS Nieuws
NOS Nieuws

Daginfo.nl -- Een verzameling van lokaal, regionaal en landelijk nieuws in een handig overzicht.
Generate date: [Mon, 30 Nov 2020 05:15:04 +0100]