daginfo.nl
Een verzameling van lokaal, regionaal en landelijk nieuws in een handig overzicht.
Google
Wo. 4 Mei 2016
Week 18

Geselecteerde regio:
Woerden

Regio:
RPL FM
RPL Woerden, de lokale omroep van Woerden en omstreken. RPL Woerden levert 24 uur Radio en TV programma´s met nieuws over Woerden en omstreken Utrecht het Groene Hart

Radio Stad Montfoort
Radio Stad Montfoort :: Nieuws uit Montfoort, Linschoten en omgeving

Midland FM

 • Vanmiddag weer een nieuwe editie van Sportmix op Midland FM.

  De competitie is in een beslissende fase belandt en wij zijn vanzelfsprekend bij de belangrijkste wedstrijden live aanwezig.

  Vandaag aandacht voor de wedstrijden :

  UNIO – Spartaan'20
  Haastrecht - Zoetermeer
  Stolwijk - Ommoord

  Natuurlijk volgen wij ook de voorlaatste speelronde in de eredivisie. Na 16.00 uur een terugblik met de trainers van vv Haastrecht, Stolwijk en Unio.

  Sportmix is te beluisteren via 107.5 FM, 98.3 ( kabel Oudewater ), Tune-in of via de livestream op deze website.

 • WOERDEN – Een zeer grote uitslaande brand heeft vannacht het bedrijf APOX in Woerden in de as gelegd. De eerste melding van de brand was rond tien voor twaalf gisterenavond. Het vuur verspreidde zich snel, waardoor de brandweer als snel heeft opgeschaald naar 'grote brand' en later GRIP 1. Er zijn geen personen in het pand aangetroffen.

  De weg naar de Daggeldersweg ter hoogte van de kruising Barwoutswaarder-Gildeweg werd door de politie afgesloten en er is een NL-Alert gegeven voor de wijk Molenvliet. Er zijn geen schadelijke stoffen gemeten. Brandweerkorpsen uit o.m. Houten en IJsselstein zijn vannacht ingezet om assistentie te verlenen. Burgemeester Victor Molkenboer van de gemeente Woerden is ook aanwezig geweest vannacht. Het bedrijf Apox is een groothandel dat gericht is op leveren van medische artikelen en koffers voor de duikindustrie, duiksport, traumadiensten, brandweer, rijksoverheid, ziekenhuizen, e.d.

  Explosiegevaar

  De brandweer kon bij aankomst het pand niet betreden omdat de rolluiken waren vergrendeld. Hierdoor konden zij niets anders doen dan afwachten tot de brand naar buiten kwam en vervolgens van buitenaf te gaan blussen. Omstreeks 01.00 uur waarschuwde de Veiligheidsregio Utrecht voor explosiegevaar. Door de aanwezigheid van zuurstofflessen in het pand en hevige brandontwikkeling binnen is de brandweer extra voorzichtig. 'Publiek' werd op ruime afstand gehouden.

  De brandweer heeft, door het zagen van een sleuf in de dakbedekking, kunnen voorkomen dat het vuur oversloeg naar een naastgelegen pand. Wel is dit zwaar beschadigd door de bluswerkzaamheden. Rond half vier werd bekend dat het pand als verloren kan worden beschouwd. Het sein 'brand meester' werd omstreeks 5 uur vanmorgen gegeven. De brandweer is voorlopig bezig met nablussen.


  Foto's: Remco Gerritsen & Justin Egberts.

 • Elke laatste zaterdag van de maand legt 'Het Praathuis van Oudewater' u een prikkelende stelling voor. Gebaseerd op de actualiteit, het gesprek van de dag of zomaar een onderwerp uit de Oudewaterse samenleving. Reageren kan door een e-mail te sturen naar de studio . Wilt u in de uitzending reageren? Dan kunt u (alléén op zaterdag 30-04-2016 na 10.00) bellen met: 0348-563420.

  De stelling voor de maand april luidt:

  'De bestrating van de binnenstad van Oudewater moet worden opgeknapt. Daarvoor mag de OZB worden verhoogd.'

RTV Bodegraven
Het laatste nieuws

RTV Utrecht
RTV Utrecht - Hoofdpunten van het nieuws uit de provincie Utrecht

NU.nl
Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

NOS Nieuws
NOS Nieuws

Waarschuwing voor Extreem weer of Weeralarm!Daginfo.nl -- Een verzameling van lokaal, regionaal en landelijk nieuws in een handig overzicht.
Voor meer info:
url: www.daginfo.nl
Generate date: [Wed, 04 May 2016 07:57:41 +0200]
Link partners >>
Valid HTML 4.0 Transitional
Stop Spam Harvesters, Join Project Honey Pot