daginfo.nl
Een verzameling van lokaal, regionaal en landelijk nieuws in een handig overzicht.
Google
Vr. 27 Mei 2016
Week 21

Geselecteerde regio:
Eindhoven

Regio:
Dichtbij.nl - Eindhoven
dichtbij.nl is 24 uur per dag, zeven dagen per week actueel.

  • EINDHOVEN - Er mochten er maximaal 2150 door Eindhoven rijden, maar het werden er maar liefst meer dan 8000. De norm voor het vervoer van gevaarlijke stoffen over het spoor wordt flink overschreden. Vier keer zoveel als toegestaan trokken er wagons met LPG dwars door de Eindhovense binnenstad, rakelings langs bijvoorbeeld de Bijenkorf en de Media Markt.

  • EINDHOVEN - Algemeen directeur Toon Gerbrands heeft vrijdagochtend zijn contract bij PSV verlengd tot 2022. Hij stond nog tot 2018 op de loonlijst van de voetbalclub en daar komt nu dus vier jaar bij. De directeur is sinds 2014 bij PSV en werd met de club al twee keer kampioen van Nederland. “Ik ga me met iedereen binnen de organisatie inzetten om ook de komende jaren prijzen te blijven winnen.”

  • EINDHOVEN - Religieuze verenigingen krijgen geen huisvesting en financiële middelen meer van de TU/e. De universiteit wil op basis van haar ‘seculiere inslag’ alleen nog individuen ondersteunen in hun geloofsuitingen. Directe aanleiding om naar de facilitering te kijken is de verhuizing van verenigingen naar Potentiaal, waar onvoldoende ruimtes zijn voor alle verenigingen.

Omroep Brabant
Omroep Brabant RSS

NU.nl
Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

NOS Nieuws
NOS Nieuws

Waarschuwing voor Extreem weer of Weeralarm!Daginfo.nl -- Een verzameling van lokaal, regionaal en landelijk nieuws in een handig overzicht.
Voor meer info:
url: www.daginfo.nl
Generate date: [Fri, 27 May 2016 10:21:59 +0200]
Link partners >>
Valid HTML 4.0 Transitional
Stop Spam Harvesters, Join Project Honey Pot