daginfo.nl
Een verzameling van lokaal, regionaal en landelijk nieuws in een handig overzicht.
Google
Do. 2 Oktober 2014
Week 40

Geselecteerde regio:
Rotterdam

Regio:
Nieuws.nl - Rotterdam
Nieuws.nl - Doorlopend het laatste nieuws

Dichtbij.nl - Capelle-Krimpen
dichtbij.nl is 24 uur per dag, zeven dagen per week actueel.

  • MOORDRECHT - Een zeer grote en complete voorraad aan hout-, metaal- en plaatbewerkingsmachines, gereedschappen en andere benodigdheden voor de werkplaats. Dit is één van de succesfactoren van het familiebedrijf HBM Machines in Moordrecht, zo hoorden wethouders Rik van Woudenberg, Jan Hordijk en Joke Vroegop-De Bruijne tijdens een werkbezoek afgelopen vrijdag. Het huidige bedrijfspand -showroom en magazijn- wordt daarom uitgebreid met 3.600 vierkante meter.

  • BERGAMBACHT - De Natuur- en Vogelwerkgroep Krimpenerwaard (NVWK)  neemt zaterdag 4 oktober samen met Vogelbescherming Nederland deel aan de internationale vogelteldag, de Euro Birdwatch. Momenteel hebben zich maar liefst 37 landen aangemeld voor de megatelling, tot in Oezbekistan aan toe. Dit jaar wordt er op meer dan honderdvijftig telposten in ons land geteld, ook bij de telpost Hoekse Sluis bij het gemaal de 'Hoge Boezem' (Bergambacht).

  • KRIMPEN AAN DEN IJSSEL - Stella Speksnijder heeft een tiental inwoners van de Krimpenerwaard geïnterviewd over hun ambacht en handwerk. De gesprekken zijn door Meta Boender vastgelegd op dvd. Het schijfje wordt woensdagmiddag 15 oktober aangeboden aan de deelnemers van het project, als dankbetuiging voor hun medewerking.

RTV Rijnmond
Het laatste nieuws

NU.nl
nu.nl Rich Site Summary

NOS Nieuws
NOS Teletekst

Waarschuwing voor Extreem weer of Weeralarm!Daginfo.nl -- Een verzameling van lokaal, regionaal en landelijk nieuws in een handig overzicht.
Voor meer info:
url: www.daginfo.nl
Generate date: [Thu, 02 Oct 2014 12:25:23 +0200]
Link partners >>
Valid HTML 4.0 Transitional
Stop Spam Harvesters, Join Project Honey Pot