daginfo.nl
Een verzameling van lokaal, regionaal en landelijk nieuws in een handig overzicht.
Google
Vr. 22 Augustus 2014
Week 34

Geselecteerde regio:
Bodegraven

Regio:
RTV Bodegraven
Het laatste nieuws

RPL FM
Het laatste nieuws uit Woerden en de regio van de RPL FM nieuwsredactie

Alphen Stad FM Nieuws

 • ALPHEN AAN DEN RIJN - De politie heeft donderdag een blowende automobilist in Alphen aan den Rijn aangehouden. Hij werd betrapt bij een alcoholcontrole.

  De man reed met 71 kilometer per uur over de Prins Bernhardlaan. De maximum toegestane snelheid is vijftig kilometer per uur.

  In totaal deelde de politie donderdagochtend zeven bekeuringen uit. De hoogst gemeten snelheid was tachtig kilometer per uur.

 • ALPHEN AAN DEN RIJN - De geplande schilderwerkzaamheden in het huttenbouwdorp in Alphen aan den Rijn zijn woensdag niet door gegaan.

  Het slechte weer gooide roet in het eten. Maar er is ook positief nieuws. Want de regen lijkt verleden tijd voor de ruim 500 kinderen.

  Kinderen van de huttenbouw bezochten woensdag het gemeentehuis in Alphen aan den Rijn, McDonald's Rijnplein en de radio- en televisiestudio's van Alphen Stad FM/TV. Ook werd er geoefend voor de talentenavond.

  Op donderdag is er een vrijmarkt en mogen 's avonds de ouders een kijkje komen nemen in het dorp. Aansluitend is er een kinderdisco en slapen de kinderen in hun hut.

  Alphen Stad FM/TV zendt de hele week het Huttenbouwjournaal uit. Iedere dag om 19.15 uur is er een nieuwe aflevering. De uitzending wordt herhaald om 23.15, 03.15, 07.15, 11.15 en 15.15 uur.

 • ALPHEN AAN DEN RIJN - In het tunneltje bij de Albert Schweitzerbrug in Alphen aan den Rijn is een vrouw woensdag zwaar ten val gekomen met haar fiets.

  Het slachtoffer was niet aanspreekbaar. Het is volgens de politie onduidelijk of de vrouw voor of na de val onwel is geworden.

  Twee ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse om eerste hulp te verlenen aan het slachtoffer. Hoe het met haar is, is niet bekend.

NU.nl
nu.nl Rich Site Summary

NOS Nieuws
NOS Teletekst

AD.nl groene hart
Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws via de snelste en leukste nieuwssite van Nederland, 24 uur per dag en 7 dagen in de week

Waarschuwing voor Extreem weer of Weeralarm!Daginfo.nl -- Een verzameling van lokaal, regionaal en landelijk nieuws in een handig overzicht.
Voor meer info:
url: www.daginfo.nl
Generate date: [Fri, 22 Aug 2014 05:54:52 +0200]
Link partners >>
Valid HTML 4.0 Transitional
Stop Spam Harvesters, Join Project Honey Pot