daginfo.nl
Een verzameling van lokaal, regionaal en landelijk nieuws in een handig overzicht.
Google
Za. 27 December 2014
Week 52

Geselecteerde regio:
Bodegraven

Regio:
RTV Bodegraven
Het laatste nieuws

RPL FM
RPL Woerden, de lokale omroep van Woerden en omstreken. RPL Woerden levert 24 uur Radio en TV programma´s met nieuws over Woerden en omstreken.

Alphen Stad FM Nieuws

 • ALPHEN AAN DEN RIJN - Burgernet is donderdag rond 17.00 uur ingeschakeld door de politie, omdat Stan van Nierop (35) uit Alphen aan den Rijn wordt vermist.

  De Alphenaar is schizofreen en mogelijk weggelopen uit GGZ-instelling Rijnaarde aan de Noorderkeerkring in Alphen aan den Rijn.

  Rond 15.30 uur is de man voor het laatst gezien. De politie waarschuwt dat hij mogelijk agressief is. Mensen die hem zien worden verzocht de politie te bellen. Dat kan via 0900-8844 of 0800-7000 (anoniem).

  Het signalement: blond lang haar, 1.90 meter lang, blank hippie uiterlijk, linker pols in zwart gips en twee gouden oorringen in zijn linker oor. Hij loopt op bruine schoenen en draagt een donkere fleece vest.

 • GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - De gemeente Alphen heeft toestemming gegeven voor één vreugdevuur tijdens de jaarwisseling volgende week.

  Traditiegetrouw wordt er na middernacht een groot vreugdevuur ontstoken aan het Spookverlaat in Hazerswoude-Dorp.

  Andere vreugdevuren zijn niet toegestaan. Politie en brandweer zullen optreden tegen eventuele vreugdevuren.

 • ALPHEN AAN DEN RIJN - Vrienden en familie van het overleden slachtoffer van de steekpartij in Alphen aan den Rijn willen een erestoet organiseren.

  Op dinsdag 30 december is de uitvaart van Pierre Weymans, het slachtoffer van de dodelijke steekpartij. Vrienden en familie willen voor de uitvaartsdienst met een erestoet vanaf het bedrijf van Weymans naar het uitvaartcentrum aan de Verlengde Aarkade rijden.

  De erestoet moet compleet gevuld zijn met Fiat 500-tjes. Dat specifieke model van het Italiaanse automerk was een grote passie van de overleden Weymans. De stoet vertrekt dinsdag rond 12.30 uur richting het uitvaartcentrum.

  Neergestoken

  Het 27-jarige slachtoffer van de steekpartij, op zondag 14 december in de Julianastraat in Alphen aan den Rijn, liep een slagaderlijke bloeding op. Daardoor functioneerde een aantal organen niet meer. Uiteindelijk is het slachtoffer afgelopen maandag, aan het einde van de ochtend, aan zijn verwondingen overleden. Vorige week dinsdagavond hield de politie een 22-jarige verdachte aan.

  Foto: Marvin Weijers

NU.nl
Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

NOS Nieuws
NOS Nieuws

AD.nl groene hart
Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws via de snelste en leukste nieuwssite van Nederland, 24 uur per dag en 7 dagen in de week

Waarschuwing voor Extreem weer of Weeralarm!Daginfo.nl -- Een verzameling van lokaal, regionaal en landelijk nieuws in een handig overzicht.
Voor meer info:
url: www.daginfo.nl
Generate date: [Sat, 27 Dec 2014 00:33:23 +0100]
Link partners >>
Valid HTML 4.0 Transitional
Stop Spam Harvesters, Join Project Honey Pot