daginfo.nl
Een verzameling van lokaal, regionaal en landelijk nieuws in een handig overzicht.
Google
Zo. 20 April 2014
Week 16

Geselecteerde regio:
Beuningen

Regio:
Web FM/TV
Webfm

 • Pastor Sekar van de parochie in Druten heeft besloten om in juni terug te gaan naar India. Ruim een maand geleden is hij benoemd tot pastor. Sekar heeft last van heimwee en kon in ons land moeilijk wennen.

  De 32-jarige Sekar kwam anderhalf jaar geleden vanuit India naar ons land. Hij is tot de conclusie gekomen dat zijn hart in India ligt en dat hij zijn werk daar erg mist. In India worden kerken gebouwd, in Nederland gesloten.

  Sekar benadrukt dat hij in Druten door iedereen gastvrij is ontvangen. Het kerkbestuur is verrast, maar zegt respect te hebben voor zijn keuze.
 • Aan de Heuvel in Druten begint binnenkort de verbouwing van enkele winkelpanden. De verbouwing tegenover het gemeentehuis moet in de zomer zijn afgerond.

  In de panden zat voorheen onder meer de Hema, die inmiddels is verhuisd naar de Markt. In de gerenoveerde winkelvestiging komt straks supermarkt de Plus, die een stuk groter wordt dan de huidige vestiging. Momenteel zit de Plus nog aan de Raadhuisstraat.

  Het is nog niet bekend wat er gebeurt met de vrijkomende vestiging van de Plus.
 • Het antidiscriminatie bureau voor Gelderland-Zuid, Ieder1Gelijk, heeft 137 klachten ontvangen over de uitlatingen van PVV politicus Geert Wilders. Uit de klachten blijkt dat de melders ongerust zijn en bang.

  Ieder1Gelijk, dat onder meer werkt voor Beuningen, Druten en West Maas en Waal, zegt ook meldingen te hebben ontvangen van PVV aanhangers. Iemand is niet meer welkom op zijn werk, omdat hij openlijk zei PVV te hebben gestemd.

  Bij alle bureaus in Nederland zijn in totaal 4500 klachten binnengekomen over de uitlatingen van Wilders met betrekking tot Marokkanen.
De Gelderlander
Al het nieuws uit het Maasland

Omroep Groesbeek --==Storing==--
Door een storing kan dit deel niet weer worden gegeven

 • Door een storing kan dit deel niet weer worden gegeven
NU.nl
nu.nl Rich Site Summary

NOS Nieuws
NOS Teletekst

Waarschuwing voor Extreem weer of Weeralarm!Daginfo.nl -- Een verzameling van lokaal, regionaal en landelijk nieuws in een handig overzicht.
Voor meer info:
url: www.daginfo.nl
Generate date: [Sun, 20 Apr 2014 00:05:40 +0200]
Link partners >>
Valid HTML 4.0 Transitional
Stop Spam Harvesters, Join Project Honey Pot