daginfo.nl
Een verzameling van lokaal, regionaal en landelijk nieuws in een handig overzicht.
Google
Vr. 28 Augustus 2015
Week 35

Geselecteerde regio:
Beuningen

Regio:
Web FM/TV
Rss feed van www.promed.nl. 2015 Promed

 • De tweeling werd in 1946 in Duitsland geboren. Hun Poolse moeder had dwangarbeid moeten verrichten en werd kort na de geboorte ziek. De kinderen werden daarom in 1947 naar Polen teruggestuurd en kwamen in een kindertehuis terecht, waar ze door verschillende families werden geadopteerd.

  De tweelingbroers hebben elkaar onlangs na 68 jaar weer in de armen kunnen sluiten. George en Lucjan vonden elkaar terug met de hulp van het Poolse en Amerikaanse Rode Kruis.

  Sindsdien zijn ze onafscheidelijk. ''Ik wil alles over Lucjan te weten komen en hem mijn verhaal vertellen", aldus de geëmotioneerde George Skrzyneck.
 • Een man uit het Brabantse Someren heeft dit weekend in een Eindhovens casino 100.180 euro gewonnen met een zogeheten 'directe royal flush'.

  Een royal flush betekent dat de pokerspeler vijf opeenvolgende kaarten van dezelfde soort heeft, met de aas als hoogste kaart.

  De royal flush komt in poker zelden voor, zeker als deze direct na de 'flop' - als de eerste kaarten worden omgedraaid - tot stand komt. De kans op zo'n 'directe royal flush' is 0,00015 procent.
 • Het nieuwe ontmoetingscentrum De Kloosterhof in Weurt wordt door drie organisaties geholpen bij de inrichting en aankleding. Het Oranjefonds, het VSBfonds en de Rabobank Rijk van Nijmegen hebben financiële steun toegezegd.

  De verbouwing van De Kloosterhof is nog in volle gang, maar de eerste fase is binnenkort afgerond. Op 8 september worden de sporthal en de kantine weer feestelijk in gebruik genomen.

  De jeugd van Weurt mag ’s middags de nieuwe sporthal al uitproberen, waarna de Beuningse burgemeester Carol van Eert de opening verricht.
De Gelderlander
Al het nieuws uit het Maasland

Omroep Groesbeek

NU.nl
Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

NOS Nieuws
NOS Nieuws

Waarschuwing voor Extreem weer of Weeralarm!Daginfo.nl -- Een verzameling van lokaal, regionaal en landelijk nieuws in een handig overzicht.
Voor meer info:
url: www.daginfo.nl
Generate date: [Fri, 28 Aug 2015 11:24:10 +0200]
Link partners >>
Valid HTML 4.0 Transitional
Stop Spam Harvesters, Join Project Honey Pot