daginfo.nl
Een verzameling van lokaal, regionaal en landelijk nieuws in een handig overzicht.
Google
Zo. 25 Januari 2015
Week 04

Geselecteerde regio:
Beuningen

Regio:
Web FM/TV
Webfm

 • Hotel-restaurant Moeke Mooren in Appeltern wordt dit voorjaar uitgebreid met een logement voor maximaal 30 gasten. Logement De Stoep wordt gevestigd in een voormalig stoomgemaal op honderd meter afstand van het huidige horecabedrijf.

  De Stoep kijkt uit over het water en bestaat uit een vakantiewoning voor 14 personen, twee vakantiestudio’s en drie hotelkamers.

  Alle voorzieningen in het logement kunnen aan elkaar worden gekoppeld, waardoor er een groepsaccommodatie ontstaat voor 30 personen.
 • De seniorenverenigingen van Ewijk, Beuningen, Winssen en Weurt brengen deze week voor het eerst een gezamenlijk informatieblad uit voor hun leden. Dit blad De Cirkel wordt uitgegeven in kleur en heeft volgens de verenigingen veel meer uitstraling dan vroeger.

  In het verleden waren er altijd twee Cirkels. Dit waren eenvoudige blaadjes, zonder kleur of andere opsmuk.

  De vier verenigingen, die te samen 3.000 leden hebben, willen ook op andere terreinen meer gaan samenwerken. Men denkt erover om bijvoorbeeld gezamenlijk reizen te organiseren.
 • Vrijwilligers en zorgverleners in Gelderland-Zuid worden zich in toenemende mate bewust van het probleem van ouderenmishandeling. Dat blijkt uit een enquête door het project “Ouderen in veilige handen”.

  In dit project wordt samengewerkt door onder meer GGD Gelderland-Zuid, diverse gemeenten en welzijnsinstellingen. Uit de enquête komt ook naar voren dat men beter weet wat men moet doen, als er signalen zijn van mishandeling.

  Als iemand in zijn omgeving ouderenmishandeling vermoedt, dan kan men dat melden bij “Veilig Thuis Gelderland-Zuid”. Die hebben daarvoor een meldpunt.
De Gelderlander --==Storing==--
Door een storing kan dit deel niet weer worden gegeven

 • Door een storing kan dit deel niet weer worden gegeven
Omroep Groesbeek --==Storing==--
Door een storing kan dit deel niet weer worden gegeven

 • Door een storing kan dit deel niet weer worden gegeven
NU.nl
Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

NOS Nieuws
NOS Nieuws

Waarschuwing voor Extreem weer of Weeralarm!Daginfo.nl -- Een verzameling van lokaal, regionaal en landelijk nieuws in een handig overzicht.
Voor meer info:
url: www.daginfo.nl
Generate date: [Sun, 25 Jan 2015 04:46:15 +0100]
Link partners >>
Valid HTML 4.0 Transitional
Stop Spam Harvesters, Join Project Honey Pot