daginfo.nl
Een verzameling van lokaal, regionaal en landelijk nieuws in een handig overzicht.
Google
Vr. 24 Oktober 2014
Week 43

Geselecteerde regio:
Breda

Regio:
Dichtbij.nl - Breda
dichtbij.nl is 24 uur per dag, zeven dagen per week actueel.

  • BREDA - De mintgroene voetgangersbrug aan de Stationslaan is geopend. De stalen voetgangersbrug over de onbewaakte fietsenstallingen is verdwenen. Reizigers die een taxi willen pakken of opgehaald worden kunnen de loopbrug gebruiken om op de Stationslaan te komen.

  • BREDA - In de Grote Kerk vond afgelopen donderdag de première plaats van de film 'Vrij Gevochten' van Kees Wouters over Bevrijding Breda in 1944. 'In opdracht van het Stadsarchief Breda werd een documentaire film gemaakt over de geallieerde opmars naar Breda in oktober 1944, dit jaar 70 jaar geleden. De film is gebaseerd op vijftien gesprekken met ooggetuigen. Harmonie Vlijt en Volharding speelde voorafgaand aan de première.

  • BREDA - Afgelopen avond en nacht naar vrijdag was er vrij veel bewolking en vooral in het noorden en westen van ons land was er wat lichte regen of motregen. Dit bij een nachttemperatuur van 9 graden in het noorden en oosten van het land tot 11 graden in het westen. Dit bij een matige wind uit zuid tot zuidwest.

Omroep Brabant
Omroep Brabant RSS

NU.nl
Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

NOS Nieuws
NOS Teletekst

Waarschuwing voor Extreem weer of Weeralarm!Daginfo.nl -- Een verzameling van lokaal, regionaal en landelijk nieuws in een handig overzicht.
Voor meer info:
url: www.daginfo.nl
Generate date: [Fri, 24 Oct 2014 18:07:22 +0200]
Link partners >>
Valid HTML 4.0 Transitional
Stop Spam Harvesters, Join Project Honey Pot