daginfo.nl
Een verzameling van lokaal, regionaal en landelijk nieuws in een handig overzicht.
Google
Vr. 31 Oktober 2014
Week 44

Geselecteerde regio:
Breda

Regio:
Dichtbij.nl - Breda
dichtbij.nl is 24 uur per dag, zeven dagen per week actueel.

  • BREDA - Het nieuwe online medium Zie Breda brengt vanaf 1 november iedere dag nieuwsvideo's. Initiatiefnemers zijn Bas Bakker, Joost van Leeuwen en Birgit Verhoeven. "Traditioneel tv kijken wordt ingehaald door de snelheid en mogelijkheden van internet. Iedereen kan het nieuws van Zie Breda kijken en delen waar en wanneer hij wil", aldus het drietal.

  • BREDA - Afgelopen avond en nacht naar vrijdag was het vrij helder en bleef het overal droog. Wel was er op enkele plaatsen nevel of mist. Dit bij een nachttemperatuur van tussen de 8 en 10 graden en een wind uit zuid tot zuidoost bij ons zwak van kracht.

  • BREDA - VVV Breda organiseert op zaterdag 8 november een ‘stadsfeestboekmiddag’ voor de Bredanaars die zich het afgelopen jaar als ‘Stadsfacebooker’ hebben ingezet voor de promotie van Breda. Sinds de lancering van de Facebookpagina Gek op Breda, vorig jaar augustus, hebben een kleine dertig Bredanaars hun liefde voor Breda via deze pagina gedeeld. Ze kregen ieder twee weken lang het beheer over de pagina om uit te dragen waarom Breda voor hén zo’n fijne stad is.

Omroep Brabant
Omroep Brabant RSS

NU.nl
Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

NOS Nieuws
NOS Teletekst

Waarschuwing voor Extreem weer of Weeralarm!Daginfo.nl -- Een verzameling van lokaal, regionaal en landelijk nieuws in een handig overzicht.
Voor meer info:
url: www.daginfo.nl
Generate date: [Fri, 31 Oct 2014 15:04:00 +0100]
Link partners >>
Valid HTML 4.0 Transitional
Stop Spam Harvesters, Join Project Honey Pot