daginfo.nl
Een verzameling van lokaal, regionaal en landelijk nieuws in een handig overzicht.
Google
Zo. 1 Mei 2016
Week 17

Geselecteerde regio:
Gouda

Regio:
Nieuws.nl - Gouda --==Storing==--
Door een storing kan dit deel niet weer worden gegeven

 • Door een storing kan dit deel niet weer worden gegeven
Midland FM

 • Elke laatste zaterdag van de maand legt 'Het Praathuis van Oudewater' u een prikkelende stelling voor. Gebaseerd op de actualiteit, het gesprek van de dag of zomaar een onderwerp uit de Oudewaterse samenleving. Reageren kan door een e-mail te sturen naar de studio . Wilt u in de uitzending reageren? Dan kunt u (alléén op zaterdag 30-04-2016 na 10.00) bellen met: 0348-563420.

  De stelling voor de maand april luidt:

  'De bestrating van de binnenstad van Oudewater moet worden opgeknapt. Daarvoor mag de OZB worden verhoogd.'

 • Een oplettende bewoner aan de Prins Bernhardstraat in Oudewater heeft vanmiddag alarm geslagen in verband met een gaslek. In totaal zijn er drie appartementen even korte tijd ontruimd geweest op last van de brandweer. Omstreeks half vijf heeft netbeheerder Stedin het lek gedicht en konden de bewoners terug naar huis. Volgens de Veiligheidsregio Utrecht ging het om een kleine lekkage.

  Tags:
 • Enkele weken geleden boden burgemeester en wethouders partycentrum De Klepper te koop aan. De raadsfracties van Onafhankelijken en VVD/D66 vonden dat besluit te voorbarig en haalden De Klepper uit de verkoop.

  Burgemeester en wethouders zochten een nieuwe eigenaar voor het gebouw, onder andere vanwege de hoge exploitatiekosten die jaarlijks voor rekening van de gemeente komen. Al twee jaar eerder had de gemeenteraad de subsidie afgebouwd tot nul euro in 2017. Kandidaat-kopers die de sociaal-culturele functie van het gebouw wilden behouden, zouden bij burgemeester en wethouders de voorkeur genieten. Daar bleek raadsbreed wel steun voor.

  Echter, verkoop van De Klepper op dit moment vond de meerderheid van de gemeenteraad te voorbarig. Hij oordeelde dat het gebouw onderdeel dient te zijn van het nog vast te stellen accommodatiebeleid. Dat komt na de zomervakantie op de raadsagenda.

  Gemeente Oudewater

NU.nl
Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

NOS Nieuws
NOS Nieuws

Waarschuwing voor Extreem weer of Weeralarm!Daginfo.nl -- Een verzameling van lokaal, regionaal en landelijk nieuws in een handig overzicht.
Voor meer info:
url: www.daginfo.nl
Generate date: [Sun, 01 May 2016 08:03:31 +0200]
Link partners >>
Valid HTML 4.0 Transitional
Stop Spam Harvesters, Join Project Honey Pot