daginfo.nl
Een verzameling van lokaal, regionaal en landelijk nieuws in een handig overzicht.
Google
Wo. 3 September 2014
Week 36

Geselecteerde regio:
De bilt

Regio:
Dichtbij.nl - Utrecht-Haarzuilens-Vleuten-De Meern
dichtbij.nl is 24 uur per dag, zeven dagen per week actueel.

  • UTRECHT - De afgelopen zomervakantie hebben thuisblijvers uit Kanaleneiland voor het derde jaar op een rij kunnen genieten van sportieve, muzikale en kunstzinnige activiteiten. Nu de scholen weer beginnen is het tijd voor een spetterende afsluiting van de Zomer van Kanaleneiland 2014! Op zaterdag 6 september wordt de 'Zomer van Kanaleneiland' feestelijk afgesloten tijdens de Wijkdag 'Samen in de Wijk' bij Winkelcentrum Rijnbaan.

  • UTRECHT - De Gaudeamus Muziekweek opent op 10 september voor de vierde keer in Utrecht zijn deuren voor getalenteerde jonge componisten uit de hele wereld en heel veel nieuwe muziekliefhebbers. Met zo’n twintig concerten uitgevoerd door gelauwerde ensembles en jonge muziekcollectieven brengt het programma een breed scala aan uiteenlopende werken en composities. In het gloednieuwe TivoliVredenburg vindt het festival onderdak voor een groot deel van zijn activiteiten.

RTV Utrecht
RTV Utrecht - regionieuws

DeStadAmersfoort.nl
DeStadAmersfoort.nl RSS feed

NU.nl
nu.nl Rich Site Summary

NOS Nieuws
NOS Teletekst

Waarschuwing voor Extreem weer of Weeralarm!Daginfo.nl -- Een verzameling van lokaal, regionaal en landelijk nieuws in een handig overzicht.
Voor meer info:
url: www.daginfo.nl
Generate date: [Wed, 03 Sep 2014 06:30:55 +0200]
Link partners >>
Valid HTML 4.0 Transitional
Stop Spam Harvesters, Join Project Honey Pot